Medlemsförmåner

Medlemsförmåner som hjälper dig att bli mer framgångsrik

Att driva företag kan vara knepigt. Att få företaget att växa likaså. Många beslut måste tas inom många olika områden och då är det oftast en god idé att prata med en expert. För att hjälpa dig att ta bättre beslut och bli mer framgångsrik har vi tagit fram ett antal samarbeten med experter inom olika områden. Som medlem får du kostnadsfri rådgivning och coachning av dessa experter. 

15% rabatt på hela sortimentet + din logo animerad i 50st olika versioner

Genom ett samarbete med Animerad Reklamfilm kan vi erbjuda dig 15% rabatt på hela deras sortiment + du får även din logo animerad i 50st olika versioner på köpet. 

Om Animerad Reklamfilm 

Animerad Reklamfilm har varit aktiva sedan 2012 med att hjälpa kunder att nå ut med deras budskap på snabbast möjliga sätt, nämligen animerad reklamfilm. Under den här tiden har de gjort filmer till mer än 500+ företag i Sverige och Norden. Några välkända företag som de arbetat med är till exempel IKEA, Unibet, Visma och NCC. 

Kontakt

Mikael Hamrin
0709 67 96 68
mikael@animeradreklamfilm.se 

Mer om Animerad Reklamfilm

45 minuters fritt inledande samtal om ditt varumärkesarbete + rabatterat abonnemangspris på varumärkesplattformen WonderBrand Academy

45 minuters fritt inledande samtal om ditt varumärkesarbete + rabatterat abonnemangspris om 995 kr/mån (ord.pris 1195 kr/mån) på varumärkesplattformen WonderBrand Academy

WonderBrand Academy är den digitala plattformen där du får hela verktygslådan för att bygga grunden till ditt varumärke, skapa identiteten samt ladda kommunikationen med rätt värden och budskap. Dessutom får du ovärderliga kunskaper kring implementeringsprocessen och hur du på sikt håller ditt varumärke relevant och levande. Det är ett digert arbete, men i vårt digitala verktyg kommer du snabbt framåt och sparar både tid och kostnader.

 

Framgångsrika varumärken är ingen slump. Bakom de varumärken som på håll känns självklara ligger alltid ett hårt och idogt arbete med ett strategiskt fokus och givna direktiv. Grunden till ett varumärke som håller vad det lovar och genererar resultat är en solid och hållbar strategi som rymmer såväl interna som externa perspektiv.

WonderBrand Academys mission är att bidra till att skapa starka varumärken som kommer sig utav värderingsstyrda organisationer. Vi vet att starka varumärken skapas inifrån och genom att koppla beslutsfattare och medarbetare närmare varandra, stärks varumärket internt och därigenom externt. Genom att vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet bidrar vi till att fler bolag blir mer harmoniska, lönsamma och hållbara – därmed konkurrenskraftiga på en allt tuffare marknad.

 

Kontakt


Peter Lundqvist 

peter@wonderbrandacademy.se

0703 45 56 98

Läs mer om WonderBrand Academy

Få en helt GRATIS förstudie för SEO 

Genom ett samarbete med Boostr kan vi nu erbjuda dig en helt kostnadsfri förstudie för SEO. 

Om Boostr

Boostr har mångårig erfarenhet inom områdena SEO/sökmotoroptimering, Google Ads och webbutveckling. Där grunden till företaget föddes i Jönköping. Anledningen är enkel, vi vill göra skillnad för våra kunders digitala närvaro med aktiviteter som skapar värde här och nu men även på sikt.

 

Vi är en långsiktig, stabil, transparent och kvalitetssäkrad partner oavsett vilken bransch du är verksam inom. Vi arbetar uteslutande med sökord som har en bevisad sökvolym och är relevant till er kärnverksamhet.

 

Psst. Du vet väl om att du kan testa din webbplatskvalité direkt på vår hemsida helt gratis? https://boostr.se 

 

Kontakt

Victor 0733 95 37 07

0733 95 37 07

victor@boostr.se 

Läs mer om Boostr

Få 10% rabatt på alla Microsoft 365 licenser + 1h gratis konsultation

Genom ett samarbete med Ampliosoft kan vi nu erbjuda dig 10% rabatt på alla Microsoft 365 licenser + 1h gratis konsultation.

Ampliosoft är en IT-konsultbolag med fokus och expertis inom det moderna arbetsplatsen.

Med över 200 000 hanterade enheter och 100 000 migrerade postlådor genom åren av våra konsulter, kan vi garantera kunskap och kvalitet med varje projekt.

Kontakta Adrian Raduti

adrian@raduti@ampliosoft.com

0735 34 58 68

Läs mer här!